Bianca Ingrosso var gravid men Phillipe ville inte ha barnet

I det senaste avsnittet av Wahlgrens Värld berättar Bianca Ingrosso för sin mamma att hon är gravid men att även om hon är redo för ett barn så vill inte Phillipe ha barnet. Därför kommer hon att göra en abort berättar hon.

Ett bra beslut tycker jag då hon hade fullt upp med annat i sitt liv och hennes relation med Phillipe har varit minst sagt ostabil. Jag kan väl tycka att om inte Phillipe ville ha barn denna gång heller så borde han ha tagit och skyddat sig lite bättre då ansvaret ligger hos båda.  

Phillipe Cohen publicerade denna bild två dagar innan avsnittet sändes på Dplay. ”Min lilla systerson, Lionél. Älskar honom! Tror han gillar mig med. Eller?” skriver Phillipe på Instagram

Hon har inte det lätt, Bianca, som fick i Wahlgrens Värld-avsnittet även stå ut med att titta på gamla bebiskläder som Pernilla visade henne.  Detta efter att gett sitt besked om abort.

Pernilla passade även på att berätta för Bianca och alla tittarna att Benjamin var nära att aborteras men att efter att ha pratat med sin pappa så bestämde hon att ändå att behålla honom. 

Alla screenshots: dplay.se/ flipcohen/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!