Busch & Dietz – Moderna hasslare

Busch & Dietz är nuförtiden synonymt med en gråzon där de, ifall de blir påkomna ålar sig fria och gärna lägger skulden på någon annan. Raderar bevis och ger tomma löften om förbättring.

Bara för ett par dagar sedan skröt Margaux Dietz i en podd om att hon kördes hem av Ebba Buschs SÄPO-vakter. Vakter som vi skattebetalare står för.

Den podden censurerades, antagligen beordrad av Ebbas team eller av Ebba själv som vill framstå som en god kristen och som har målet riktat mot statsministerposten.

Själv började Ebba kvällen med att fylledansa på en fest och med att utsätta sig för eventuell Covid-19 smitta och därefter även utsätta andra för samma smitta.

Men jag antar att hon har ett alldeles eget regelverk som låter henne göra lite som hon vill. Men det ser inte alls bra ut att en riksdagsledamot och Kristdemokraternas partiordförande beordrar censur av en podd.

Vi har ju yttrandefrihet i Sverige. Hon borde ha tagit rätta beslut redan innan hon hamnade i en så knivig situation att hon var tvungen att ta bort något för att läget inte skulle bli sämre.

Precis som hon resonerar när hon vill neka kvinnors rätt till sin egen kropp genom att begränsa aborträtten. Lite så skulle hon själv ha tänkt innan hon gick på en fest under en pågående pandemi och skjutsade runt sin influencerkompis Margaux i en SÄPO-bil.

Giftermålet mellan Margaux Dietz och Jacob Liebermann i april 2019 var ren bluff. Bröllopet hölls och bilder togs. Pressen skrev om händelsen. Sponsorerna jublade. Ebba Busch ”vigde” paret fast hon inte ens var vigselförrättare.

Flera månader senare, i september 2019, var paret fortfarande inte registrerade som gifta och när Expressen ställde frågan om de ens är gifta sade Margaux Dietz  ”Ja. Eller vi är inte registrerade som gifta, men snart. Det har varit så många som har gift sig i sommar, att vi inte har haft tid. Det var kö hela sommaren. Men vi ska gå dit.”

De gifte sig aldrig utan har nu separerat och Margaux har redan hunnit bryta med sin rebound.

Ebba Busch har för avsikt att välta regeringen eftersom han så gärna vill bli en statsminister, kosta vad det kosta vill. Hon kastar gärna flyktingar och invandrare under bussen genom att sträcka handen till Sverigedemokraterna i hopp om att de ska hjälpa henne till makten. 

I väntan på statsministerposten så har hon hamnat i en konflikt angående köp av en gård i Uppsala. Den gamle 83-årige mannen kände sig tvingad att sälja sin släktgård till Ebba Busch eftersom ”hon tjatade och tjatade om att få köpa och jag kände mig pressad”.

Esbjörn som den gamle mannen heter ångrade sig redan dagen efter att första kontraktet hade skrivits på av parterna skriver Expressen i två artiklar.

Esbjörn skickade ett rekommenderat brev till Ebba Busch med orden Jag har ångrat försäljningen ” och han ville betala tillbaka handpenningen. Men det godtog inte Ebba utan hon skrev ett argt brev till Esbjörn och hotade med att vidta rättsliga åtgärder.

Sedan fick Esbjörn som nu var ordentligt ledsen och grät eftersom han skulle mista gården även ett brev från Ebbas advokat med ytterligare hårda ord.

Till saken hör att Esbjörn har minnesproblem och borde inte ha fått  sköta försäljningen själv medan Ebba påstår att han var klar och redig när han skrev på.

Esbjörn ville inte anlita en mäklare eftersom det skulle kosta för mycket hävdar Ebba medan Esbjörn kommer inte ihåg det alls.

Själva kontraktet upprättades av en mäklarfirma som heter Sjönära Fastighetsmäkleri och mäklaren vill vara extra tydlig med att han bara bidrog till själva dokumenthanteringen och inte försäljningen.

Mäklaren som skötte själva kontraktet heter Theo Dietz och är Margaux Dietz bror. Han säger till Expressen ”ja, jag har eventuellt hjälpt till, ja” och så vill han inte säga så mycket mer.

Det är först nu när Expressen har haft kontakt med Ebba Busch efter att ha intervjuat Esbjörn som hon börjar vackla lite i sitt iver att dra hela saken till rätten för att tvinga Esbjörn att sälja huset. Hon lägger istället skuld på en släkting till Esbjörn och ytterligare en person som hon menar på har påverkat Esbjörn för sin egen vinning. 

Margaux i sin tur är aktuell idag i TV4 programmet Klassfesten där killarna i klassen stolt berättar att de delade på Margaux som pojkvänner. Anna Book är med i samma program.

Även Aftonbladet har skrivit om Esbjörns situation och om det kan du läsa HÄR. Bland annat så hänvisar tidningen till ett facebookinlägg där Ebba Busch har skrivit om sin syn på saken.

Alla screenshots: expressen.se, margauxdietz.se, sjonarafastighetsmakleri.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!