Slut mellan Antonija Mandir och Jack Daniel Stengel-Dahl

Antonija Mandir berättar på Instagram att paret, som träffades när de båda medverkade i Ex On The Beach 2017, har nu avslutat sitt förhållande. Antonija skriver att ibland blir det inte som man tänkt sig.

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag och Jack har gjort slut. Det har inte varit lätt att komma fram till detta beslut, men det var ett beslut jag var tvungen att ta. Jag kommer behöva tid att läka och hoppas att ni respekterar det genom att inte ställa några frågor.

Även Jack har bekräftat parets beslut på Instagram och skriver bland annat det ibland är det bästa att gå vidare.

Tror att dom flesta redan förstod att vi inte haft det så bra senaste tiden och vi försökte få allting att funka men ibland så måste man förstå att det bästa man kan göra är att gå vidare. Jag önskar Antonija allt livet har att ge och vet att hon kommer göra någon till världens lyckligaste person en vacker dag men för oss så är det slut här.

Antonija är aktuell i Joakim Lundells Youtubeserie Splash och har även medverkat i hans andra serie Kurragömma. Jack och Antonija flyttade nyligen till en nyrenoverad lägenhet vars renovering kan följas i Antonijas Youtubekanal

HAR DU LÄST? Antonija Mandir – Känns som någon har dött

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *