Alice Stenlöf förvånas över trångsynta människor

Alice Stenlöf svarade på följarfrågor på sin Instastory igår och på frågan om hon har fått mycket skit på grund av sin nya pojkvän så svarar hon så här:

Jag har fattat att folk har förutfattade meningar om andra och att dom tror sig veta hur saker går till och inte men jag blev faktiskt förvånad över hur trångsynta människor är som skrev sina åsikter till mig om hur de kände kring min nya relation. Vad dom tycker är ok och inte enligt deras lilla kärleksdagbok.

Det häftigaste med kärlek är att den är helt utan kontroll och man kan varken planera eller styra den. Den bara är och tar över och man får liksom  bara följa med.

Hon berättar även att relationen till ex-pojkvännen Philip är bra idag och att de vill varandras bästa men att situationen är speciell även om det aldrig har varit någon drama mellan dem. Alice vill ha 3-4 barn och den första när hon är 29. Ett par år kvar tills det då hon är 24 idag. Lika gammal som pojkvännen Jireel är om ca fem år.

Alla screenshots: alicestenlof/jireellavia/instagram 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!