Julia Höjner är Bianca Ingrossos nya assistent

Bianca ingrosso har anställt en ny assistent som ska helt eller delvis ersätta Lovisa Worge som ska börja plugga. Hon heter Julia Höjner och hon har haft en fot i branschen redan tidigare då hon var anställd som stylingassistent på Löwengrip Invest tre månader fram till januari 2020.

Julia kommer att börja som Biancas assistent  i mitten av januari 2021.

Bianca berättar i sin Youtubevideo även om sitt pris som Årets kvinnliga stjärnskott som delades ut av Stockholms regionen av EY Entrepreneur of the Year och hon är stolt över att vara den första influencern som har fått denna utmärkelse. Hon har fel i det då Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius fick det priset redan 2018. Vilket jag skrev om bland annat HÄR.

La Nuit Body Lotion
La Nuit Shower Gel

Caia Cosmetics fortsätter att skjuta ut nya produkter och det var inte många dagar sedan som parfymen LaNuit släpptes i en svart presentask med en handkräm i samma doft. Idag släpper Caia även en duschcreme och en bodylotion i en vit presentask och som även de doftar La Nuit. 

Alla screenshots: biancaingrosso/youtube, juliahojner/instagram, caiacosmetics.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!