Näthat fick Isabella Löwengrip att ta en paus

Isabella Löwengrip är tillbaka i sina sociala medier efter en veckas paus. Det blev för mycket för henne med allt negativt som har skrivits om henne senaste tiden och hon mår väldigt dåligt och vet inte om kommer att orka fortsätta med sina kanaler.

Isabella berättar att hon får 200-300 hatkommentarer per dag nu istället för att få ca 50 hatkommentarer som det var tidigare. Hon har börjat med att samla alla hatkommentarer med printscreen för att kunna göra en polisanmälan senare.

Det är många fler som skriver kommentarer med sina egna konton istället nu för att vara anonyma säger Isabella i podden ”Isabella söker Sheila”. Hon beskriver vad hon känner även i sin blogg.

Det blev för mycket näthat från alla håll så det kändes skönt med ett avbrott. Näthatsklimatet har eskalerat till en extrem nivå på den senaste tiden. Vi är många som upplever det.

I mitt fall får jag dagligen läsa elaka kommentarer som att jag är korkad, dum i huvudet, ful, tjock, äcklig, ser ut som en gris, inte är värd att leva, en hemsk mamma, hemsk flickvän, har en vidrig pojkvän, är hemsk kompis, en mytoman, psykiskt sjuk och att jag borde ta livet av mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!