Bianca Ingrosso blev Årets stjärnskott i EY Entrepreneur of the Year

Årets EY Entrepreneur of the Year 2020 region Stockholm har nu hållits och dessa företagare och entreprenörer vann sina kategorier. Nu kommer de att gå vidare till den nationella finalen som hålls i mars. Grattis till alla och framför allt grattis Bianca Ingrosso som valdes till Årets stjärnskott!

EY Entrepreneur Of The Year 

Märta Olausson, Modigo, Stockholm, (modigo.se)

Årets kvinnliga stjärnskott

Bianca Ingrosso, Bianca Ingrosso AB, Stockholm, (caiacosmetics.se)

Årets manliga stjärnskott

Johan Knaust, K2A, Stockholm, (k2a.se)

SEB:s pris Bästa internationella tillväxt

Peter Rothschild, BioGaia, Stockholm, (biogaia.se)

Dessa Stockholmsföretag var med och tävlade ikväll. Och missade du direktsändningen så kan du se hela den digitala galan här nedan. Bianca presenteras 46:17 och hon utnämns till Årets kvinnliga stjärnskott 1:09:28. Det är EY Entrepreneur of the Year som skickas till Monaco till den internationella finalen. I region Stockholm vanns den titeln av Märta Olausson.

YouTube player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!