Josephine Qvist kräktes hos Leonardo DiCaprio och glömde kvar sina vingar

Josephine Qvist berättar om sin tid i LA och kändisar som hon träffade där. Första gången hon var i LA var hon 21 år gammal och besökte ett ställe som heter 1OAK. Där blev hon bjuden till ett stort sällskap varav en i sällskapet var Leonardo DiCaprio. Han har varit Josephines idol sedan hon såg Titanic så hon blev chockad och starstrucked när hon insåg att ”han fanns på riktigt”. 

Leonardo DiCaprio frågade om hon ville röka hans cigarett och även om Josephine inte röker så ville hon ha hans saliv i sin mun så hon tog ett litet bloss och gav sedan cigaretten tillbaka till honom. Det Josephine kommer ihåg är att de pratade om filmen The Renevant som han höll på att spela in då och att han var skäggig för rollen.

Efterfest nummer två hölls hemma hos Leonardo och ”det var så högt upp i Hillsen att det slog lock i öronen” säger Josephine och berömmer hans hem som det finaste huset hon har sett i hela sitt liv. Eftersom Josephine och hennes kompis blev polare med gänget runt Leonardo så hängde hon där i huset ett par gånger.

När det var dags för en Halloweenfest så klädde Josephine sig till en älva och hade vingar på ryggen. Festen började hos sångaren Robin Thicke för att sedan fortsätta hos Leonardo DiCaprio. Hon blev dessvärre väldigt full och illamående så hon kaskadkräktes i Leonardos badrum, tog av sig vingarna då de var i vägen när hon skulle kräkas och glömde sedan kvar vingarna i badrummet när hon gick hem. Hon tyckte att det var för pinsamt att ringa upp honom och be om att få tillbaka sina vingar.

Mer än så hände det inte mellan Josephine och Leonardo men hon berättar i videon att hon har bekanta som kanske har haft ”mys mys” med honom vilket Josephine är väldigt avundsjuk på. ”Jag fick aldrig den chansen hörni. Men hade jag fått den så hade jag fan tackat ja! Det hade jag.”

YouTube player

Alla screenshots: josephineqvist/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!