Mauri träffar svenska Youtube-legender

Mauri Hermundsson det vill säga Mustiga Mauri har besökt tre virala legender som när Youtube var nytt blev kända över natt. Han vill se hur de ser ut idag och det är bara Kräk-Eva som går att känna igen. 

Eva Nazemson gav mens-illamåendet ett ansikte då hon i det direktsända TV4+ programmet Nattliv inte längre kunde hålla sig utan kaskadkräktes i sändning. Proffsigt fortsatte hon vidare med programmet och blev senare inbjuden som gäst hos Tyra Banks. 

”Kom igen Britt-Marie! Kör för fan!” ropade Patrik som hälsning till sin mamma i Lindköping när Vimmel-TV var och filmade på en nattklubb i Norrköping.

Och Jerry vars klass inte kunde åka iväg på en klassresa då flygbolaget hade gått i konkurs. På frågan om han kunde spanska så sade han ett par valda ord och det räckte för att folk skulle komma ihåg honom långt efter att han blev vuxen.

YouTube player

Alla screenshots: uppdrag: mat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!