Bianca Ingrosso om Bloggbevakning – Trött på skiten

Bianca Ingrosso har tröttnat på Bloggbevakninges påståenden om henne. Nu delar hon sin åsikt på ett flertal Instastories

Undra hur många gånger jag hade kunnat anmäla henne tex för falsk marknadsföring & förtal för alla lögner hon spridit om mig och andra i branschen. Tro snälla rara underbara ni inte på allt ni läser i skvallerblaskor. Dem får BETALT för att hitta på och överdriva sina funderingar & åsikter. Alltså betalt för att hata, sprida rykten som ofta inte stämmer och förstöra för unga drivna tjejer.

LÄS ÄVEN: BIANCA INGROSSO – BLOGGBEVAKNING ÄR BESATT AV ATT TRYCKA NER UNGA KVINNOR

Inlägget som har diskuterats och blåsts upp handlar om ifall Bianca inte har gjort fillers efter 1,5 år som hon säger i ett Instastory. Detta i samband med premiären av CAIA Skin.

Om jag har sagt något som inte ”stämmer”  så är det ALLTID pga mitt BEDRÖVLIGA minne eller att jag lägger upp storys lite för fort  utan att göra en grundlig granskning innan varje privat slide dyker upp här. Ber så hemskt mycket ursäkt för det.

Jag glömde legit bara bort att jag i somras 1 gång testade ett nytt form av fillers  under mina ögon som är 100% hyaluronsyra och inte volymgivande. 

Alla screenshots: instagram/biancaingrosso, youtube/biancaingrosso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!