Diana Baban – Exet ghostade mig

Diana Baban har flyttat in i en jättefin nybyggd lägenhet efter upprottet från ex-pojkvännen Ben. Hon fick mitt i en semesterresa med exet besked av denne att han ville göra slut. Dels för att han kände att de var mer kompisar än ett kärlekspar men även för att han upplevde att hon inte klarade hans ADHD. Så hon flyttade efter hemkomsten och lämnade det mesta av sina saker kvar.

Helt plötsligt dyker exet upp med en blomsterkvast och paret umgås några intensiva dagar. Därefter slutar killen att höra av sig och svarar inte på Dianas meddelanden. Nu inser Diana att han har ghostat henne och hon undrar varför han kom tillbaka och vad han egentligen ville. 

Jag har visserligen många förslag till vad han egentligen ville och varför han kom tillbaka men huvudsaken är att Diana är kvitt honom. Han har en historik av uppbrott som har vänts och vridits i media, speciellt i hans kanaler. Ingen tjej ska behöva stå ut med sånt beteende. Det finns fler fiskar i havet och Ben – han verkar vara en mört.

YouTube player

Screenshot: youtube/dianababan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!