Lucas Feola – Slutat hos Alice och börjat hos Bianca?

Alice Stenlöf berättar i sin Youtubevideo att hon ska åka till Costa Rica och vara där i tre månader. Lägenheten ska hyras under tiden av en tjejkompis och i skrivande stund försöker hon även hitta någon som kan hyra hennes parkeringsplats under tiden.

Folk har undrat vad som har hänt med hennes assistent Lucas och nu väljer hon att berätta att Lucas har slutat att jobba med henne. Han har enligt Alice fått ett jobberbjudande som han inte kunde tacka nej till och tidsmässigt passade det Alice perfekt då hon åker i mitten av november redan. ”Vi är inte kollegor längre och det är så sjukt” säger Alice som nu har insett hur mycket Lucas har gjort väldigt länge då hon ska försöka att klara av allt själv.

I Biancas Youtubevideo kan vi se att Lucas verkar ha funnit en plats på Caia  Cosmetics vilket kanske inte är så konstigt då han umgås även privat med Lovisa Worge och Bianca Ingrosso.

Vad hans roll är i företaget är än så länge oklart men han har hamnat i ett driftigt gäng med möjligheter att utvecklas. 

LÄS ÄVEN: LOVISA WORGE OCH LUCAS FEOLA TILL BIANCA INGROSSOS NYA BOLAG

Alla screenshots: youtube/alicestenlof, youtube/biancaingrosso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!