Moa Murderess i drama – fick ringa 112 för akut hjälp

Moa Murderess berättar på Instastory om sin dag som började väldigt dramatiskt. Hon skriver att hennes pappa har haft problem med hälsan och denna morgon fick han så ont att det inte längre gick att stanna hemma utan han behövde komma iväg till sjukhuset och få smärtlindring.

moamurderess_20211124_6
moamurderess_20211124_5

Vi hade väl åkt i kanske 5 minuter när hör jag ett rosslande ljud. Kollar på pappa och ser att munnen är öppen, saliv rinner ut, han är likblek och stirrar rakt upp i taket. Jag skriker på honom och boxar han hårt som fan i armen men får ingen reaktion. Jag trodde där och då att han var död.. Jag får ännu mer panik, ska ringa 112 men touchen på mobiljäveln vill inte fungera.

moamurderess_20211124_4
moamurderess_20211124_3

Det var inte förrän jag kom hem och adrenalinet hade lagt sig som tårarna och chocken kom. Det här är ju inte direkt första gången jag har varit med om liknande. Hela den här händelsen fick mig att kastas tillbaka till för 5 år sedan när jag hittade min pojkvän död. Det var därför jag var så säker på att pappa hade dött där i bilen för jag vet hur en död person ser ut…

Jag måste ändå säga att jag är stolt över mig själv som lyckades hålla fokus och visste exakt vad jag skulle göra trots att kroppen bara ville lägga av och sluta fungera. Jag har nog lärt mig från tidigare erfarenheter att det är viktigt att behålla lugnet för att kunna tänka och agera ordentligt. Men fy fan vilken traumatisk upplevelse det här var.

moamurderess_20211124_2
moamurderess_20211124_7

Moas pappa blir kvar på sjukhuset i några dagar för att få ordning på inflammationen och för att kunna opereras senare. Även han trodde att han skulle dö skriver Moa. Men vilken lättnad att det gick bra till slut. Bra kämpat Moa!

Alla screenshots: instagram/moamurderess

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!