Alexandra Nilssons stirr-duell med grannen

Alexandra Nilsson hade en mini Q&A på Instastory och en av frågorna till henne var vad hennes grannar gör som är jobbigt. Alexandra tar upp ett exempel på en jobbig granne som hon kallar för ”glo-granne”. Det har gått så långt att Alexandra har utmanat sin granne i en stirr-duell då hon tycker att grannens granskande blick är obehaglig.

Hon bor på bottenvåningen så man passerar henne när man går ut med hundarna. Och varje gång (typ) står hon bakom sina gardiner och glor surt på hundarna. Jag har ju börjat utmana henne i en stirr-duell då jag tycker hennes beteende är så obehagligt Så jag ger mig inte förens hon släpper sin granskande blick.

En gång kom hon utspringandes mitt i natten när jag var ute och sa att mina hundar inte får vara nära hennes buskar för det kmr locka andra hundar. Notera att mina hundar ej gjort något.. Och även notera att det är områdets buskar. Inte hennes.

Nu har hon börjat gå runt och spraya ett främmande medel på husen! Vi har ingen aning om vad sprayen innehåller, är den giftig? Kan även barn ta skada? Vi har mailat styrelsen om detta såklart men ja.. Man börjar ju undra.

alexandranilsson_20211207_2
alexandranilsson_20211207_3
alexandranilsson_20211207_5
alexandranilsson_20211207_6
alexandranilsson_20211207_4
alexandranilsson_20211207_0

Märkligt bud det var med två personer med ansiktsmasker och som betedde sig konstigt. Med tanke på alla rån där rånare har varit klädda till olika bud så skulle det kännas ovisst att öppna dörren. Det var ett ofarligt paddelracket som fanns i lådan.

Alla screenshots: alexandranilsson/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!