Bianca Ingrosso har intervjuats av Forbes

Bianca Ingrosso berättar mer ingående på Youtube om orsakerna till varför hon valde att hoppa av från inspelningarna av Wahlgrens värld. 

Jag älskar Wahlgrens värld. Det är det absolut roligaste och bästa jag fortfarande vet men på grund av tidbrist så fick vi prioritera om lite.” berättar Bianca men hon kommer att vara med i programmet en del ändå men inte på det schemalagda sättet då 2-3 dagar fick frigöras enbart för Wahlgrens världs inspelningar. Biancas reklamkontrakt krockade dessutom  med discovery+ regler om vilka reklam som skulle få visas på TV.

Jag kommer inte att spela in privata inspelningar av Wahlgrens värld men jag kommer att figurera i programmet för att jag träffar ju mamma som spelar in konstant. Men det finns tyvärr inte tid i schemat just nu. Det har varit ett jättetufft beslut.

Bianca berättar även att hon har intervjuats av nätformatet av tidningen Forbes och att hon intervjuades till hennes lättnad på svenska och av en person som hon kände lite redan innan. 

Det går att nominera dig själv (om du är framgångsrik och under 30) eller någon annan till Forbes 30 under 30 2022 den europeiska listan.

Screenshots: youtube/biancaingrosso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!