Joakim och Jonna Lundell är släkt med varandra

Att Joakim och Jonna Lundell är släkt med varandra var inget som de visste något om men däremot hade hela släkten koll på läget. När Jonnas mamma släppte bomben bara ett par veckor innan bröllopet fick Jonna en chock.

”Shit, när jag fick höra det så blev jag helt stel. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta vi skulle ju liksom gifta oss om två veckor!? Varför har ingen sagt något tidigare?!” skrev Jonna i sin numera nedlagda blogg. 

Paret hörde sig för och fick för sig först att de skulle vara sysslingar men sedan kom den rätta informationen fram; Jonnas mormors bror var gift med Joakims mormors syster och räknades enligt Jonna som ingifta släktingar.

Screenshot: instagram/jonnalundell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!