Jonna Lundells bil sönderslagen

Jonna Lundells bil blev ståendes på en parkering då den inte gick att  köra med och när Joakim Lundell skulle hämta bilbarnsstolen som skulle finnas i bilen så upptäckte han att bilen hade vandaliserats.

Bakrutan hade slagits sönder, backspegeln hade brutits sönder och på framrutan hade man skrivit Jonna Lundells namn för att poängtera att man visste att det var just Jonna Lundells bil. Antagligen så missade förövarna övervakningskamerorna.  

Joakim Lundell tar saken med ro. ”Men skit samma. Vad gör det” säger Joakim uppgivet ”Ju längre man är arg för det här ju sämre energi kommer jag att få. Om jag går och tänker på det här hela dagen så vinner sådana här personer. Det är bara… skit samma.”

Därefter åkte han och dottern Lunabelle iväg för att köpa julklappar till de barn som inga annars skulle få. ”Det är mycket roligare” säger Joakim och fortsätter senare med att konstatera att ”det är synd om människorna som gör så här.”

Screenshots: instagram/joakimlundell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!