Jonna Lundells nya bil

Joakim Lundell brukar få ibland frågor om varför han köper sportbilar till sig själv men inte till Jonna.

”Det är för att hon inte vill ha det” säger han. ”Jag måste ju respektera henne så är det så att hon hellre vill ha en Picasso så är det ju så.” 

Joakim Lundell avslöjar att Jonna hatar människor som är kända. Hennes första intryck av Joakim var att han var vidrig.

Det var bara ren tur att jag ens fick chansen. Jag var ju vidrig. Men det låg också någonting i kändisskapet.

Sedan hatar hon folk med hybris för mycket pengar. Hon hatar folk som flashar med bilar och kläder.

Det låter som om hon hatar mig, det förstår jag ju. Men jag gillar kläder och bilar men jag är väldigt annorlunda.

I videon hämtar Joakim ut en leasingbil av märket Mitsubishi Eclipse Cross som Jonna ska få. Han köpte en automattvätt på macken för 418 kronor utan att använda den. Kön var för lång och det skulle hinna bli mörkt innan Jonna skulle se bilen. 

YouTube player

”Jag tror att den här bilen kommer att landa bra. Den är inte för dyr. Den är inte för billig. Den är inte för liten. Och hon får plats med barnvagn och barnstolar.”

Jonna vågade inte tro på att bilen var hennes eftersom Joakim prankade henne för några år sedan med att påstå att han hade köpt en ny bil till henne. Bilen visade sig då att vara en hyrbil och Jonna blev både arg och besviken. 

När hon såg den här bilen, som var väldigt smutsig, så ville hon ha bilen men hon trodde inte att den var hennes. ”Det finns spår i historiken som gör det befogat att du inte tror på mig” konstaterar Joakim. 

”Jag kan inte ta dig dig seriöst för din jacka bländar mig” säger Jonna. 

Jonna vill betala för leasingen själv för att hon vill inte leva på någon annan. ”Jag vill betala för min egen skit” säger hon.

”Men man kan ju fortfarande ge bort en present utan att du lever på någon” säger Joakim som vill betala åtminstone halva kostnaden.

Picasson som enligt Jonna befinner sig på ett bilsjukhus kommer Jonna att behålla om inte någon ger 100 000 kronor för den.

Screenshots: youtube/familjenlundell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *