Lovisa Worge hoppade av utbildningen – fick ett bättre erbjudande

Lovisa Worge en fråga om hur det går med skolan som hon började på. Enligt Lovisa var planen att läsa till civilekonom och hon läste en termin. Men efter den terminen dök det upp ett erbjudande som hon inte kunde tacka nej till. Antagligen var det detta företag som fick Lovisa att sluta på skolan.

Lovisa Worge svarar på frågor på Instastory och en av frågorna är hur lång hon är. Lovisas svar är  177 cm. 

Sedan undrar en av hennes följare var hon får sin klädinspiration från och Lovisa svarar så här:

-”Jag får min inspiration till stor del via Instagram och vänner, men också genom människor på gatan. Jag älskar att spana in folks outfits på restauranger etc. Men klär mig alltid i sånt jag själv är bekväm i och har den senaste tiden lärt  känna min egen stil väldigt bra och är trygg i den. Jag har experimenterat en del genom åren.”

Alla screenshots: instagram/lovisaworge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!