Marcelo Peña om flytten till Gävle

Jag som kattägare vet att katten behöver ha en plan B för att kunna rymma om han känner sig inlåst i en situation. Lite av den känslan fick jag av att läsa Marcelo Peñas Q&A som Svenska bloggare har publicerat.

Marcelo Peña och Emilia Wahlund har flyttat till Gävle där Emilia kommer ifrån och där hon har sina föräldrar.

-”kommer ju komma hem ganska ofta samt att det finns ett rum åt mig hos mina föräldrar.”

-”Emilia har nära sin familj och vänner, känns som hon blir lite för beroende av mig i sthlm.”

-”Då dök det upp en väldigt fin lägenhet i Gävle, en jobbtjänst jag kände var väldigt utvecklande och så skulle Emilia få känna att hon inte var så låst och beroende av mig vilket gynnar oss båda i längden.”

Screenshot: instagram/emiliawahlund, visitgavle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!