Musikhjälpen 2021 – Lunabelles teckning

Joakim Och Lunabelle Lundell gästade Musikhjälpen 2021 och där skapade Lunabelle ett alster tillsammans med sin pappa.

Dessa enhörningar auktioneras nu bort på Tradera till förmån av Musikhjälpen 2021. ”Hon kanske är framtida Picasso” säger Joakim Lundell. Han säger i intervjun att än så länge är han bättre än Lunabelle på att rita. 

Joakim Lundell har varit aktiv för Musikhjälpen under flera år och 2018 drog hans insamling in 700 000 kronor.

I år och just denna vecka har han varit upptagen med att resa runt i flera europeiska ställen med kända vibrationer av spöken för sin programserie Spökjakt på discovery+.

Han har med andra ord inte hunnit engagera sig så mycket för Musikhjälpen som han skulle ha velat.

Familjen Lundell köpte julklappar som de donerade till en förening som i sin tur ger julklappar till barn som annars inga skulle få. Joakim Lundell vill ge sina barn en jättebra jul men samtidgt lära sin dotter att alla barn inte har den chansen.

Joakim Lundell säger sig vara nästan tacksam för sin tuffa uppväxt och han har lärt sig att hantera det. ”Jag är inte ledsen för det längre utan jag ser det som en gåva för att kunna ge mina barn ett bra liv.

Jag tror inte jag hade varit den föräldern idag och haft den förståelsen för saker.” 

lunabelle lundell

Med denna auktion på Tradera hoppas Joakim Lundell att det kommer in mycket pengar till Musikhjälpen. 

Han tycker att Norrköping där han bor, och där Musikhjälpen spelas in, är lagom stort och han tycker att Stockholm är så stressigt.

”Det känns som att folk där inte hinner med någonting” säger Joakim Lundell och han beskriver folk i tunnelbanan som robotar som det inte går att kommunicera med.

”Vi har allt utom IKEA. Så det är lagom att bo här” säger Joakim Lundell som har renoverat sitt hus dyrt och kommer inte i att flytta.

Han trivs även med sina grannar och förskolan berättar han i intervjun med Linnea Henriksson och Kodjo Akolor.

Auktionen avslutad

Den 20 december avslutades auktionen på Tradera. Efter 89 bud blev priset för Lunabelles enhörningar 1695 kronor som blir ett tillskott i Musikhjälpens insamling.

Alla screenshots: svt.se /tradera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!