Joakim Lundell about Hollywood and trashtalkers

Joakim Lundell had his Q&A on Instastory and I picked the most interesting questions and answers. Joakim talks about the stalker who trash talks about him on Twitter and on Youtube. "The only thing you can do is report to the police when the stalking goes too far and the obsession with mentioning and talking about me derails," says Joakim.

Explain WHY a person like you, who claims to be an animal lover, hates cats.

Stop being so offended hahaha ..
I just don´t like cats, accept it and move on with your life! I love animals but cats are not at the top of that list with me unfortunately. Embrace our difference instead of being provoked by the fact that I do not like what you want me to like…

Drömskådespelare för din långfilm om du fick välja?

@sofiakappel helt klart! Hon belönades dessutom nyligen med Guldbaggen för årets kvinnliga huvudroll, vilket var välförtjänt! Hennes prestation i hyllade filmen ”Pleasure” är verkligen helt magisk. Tror vi har en kommande superstar!

Var ser du dig om 10 år?

Då är målet Hollywood! Där jag antingen producerar eller regisserar film på heltid.
Det är och har alltid varit målet för mig, och känner att jag är på god väg till mina mål idag.
Nu ska jag göra svensk långfilm för bio detta år så det är verkligen ett steg mot målen i livet! ++

Hur går det med långfilmen? Vilken fas är du/ni i?

Vi är i pre production just nu! Vi börjar få ihop en casting vi är otroligt nöjda med för rollerna! Detta är utan tvekan det roligaste jag jobbat med hittils i livet! Och i slutet av våran så kommer vi att börja filma Feed äntligen.

Påverkar det dig ännu att en viss person sprider falska saker om dig på youtube & twitter?

Vet inte vem av mina stalkers du syftar på! Men nej det påverkar faktiskt inte. Enda man kan göra är att polisanmäla när stalkingen går för långt och besattheten av att nämna och prata om mig spårar ur. Är van vid att människor utan talang gnuggar sig vid stora offentliga profiler. Först försöker dom bli ens vän på ett sjukligt sätt och när man inte vill bara deras vän så spårar det till stalking. Då publicerar dom texter och videos dagligen i hopp om egen exponering.

What is the best thing about being famous ??

Having all you nice cool people in my life, who pushes and inspires me Had been very empty without you as many of you have hung with for 10 years back type.

Har du haft sex med Olivia

Ja jämt och ständigt! Ibland har vi 3 kant med Jonna! Så gå och runka nu och fantisera och sluta tjata om detta.
Lider mer Olivia vars utseende ständigt är i fokus och istället för att ses för den grymma person och anställd hon är så ska sexuella frågor ständigt vara i fokus.

Mycke frågor om Olivia o att hon hade lack på sig och tror du är attraherad, Tankar om det?

Fjantigt som fan. Tänker ingenting om larv och fjanterier faktiskt. Vem fan bryr sig seriöst?

Vad hoppas du att andra ska komma ihåg dig för?

En bra pappa och en bra medmänniska!

Det är helt sjukt hur besatta vissa är av att få visningar på ditt namn!!!

Jo tack jag vet hahaha Men försöker verkligen distansera mig från så sjuka stalkers.
Sjuka människor blir så när deras förhoppning om vänskap ej blir av. Låt dom bara istället göra 1000 videos om dom vill, är ingen idé att ens lägga 1 sekund i energi på det. Ni vet vem jag är, jag vet vem jag är! Och jag bestämmer vad som påverkar mitt liv och inte, ingen annan! Så låt dom bara hålla på istället

Blir du fortfarande kallad jockiboi?

Ja det händer ibland! Men är alltid människor som inte hänger med i sociala medier, eller människor som ska försöka förminska mig och min resa. Jag försöker alltid respektera vad andra vill bli tilltalade med och hoppas folk kan bemöta mig med samma respekt tillbaka!

Vart kommer filmen sändas?

Den kommer att gå upp på biograferna runt om i Sverige! Så är verkligen häftigt och en dröm som går i uppfyllelse.

Kan man medverka i din långfilm

Nej det går tyvärr inte! Vi kontaktar dom skådespelare vi är intresserad av för att testa på en casting. Och vi letar endast efter skådespelare mer erfarenhet från långfilm och serier. Så detta är inget ni som vill testa på att skådespela kan ansöka till nånstans!

Screenshots: instagram/joakimlundell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!