Xlash – längre ögonfransar på några veckor

DET HÄR INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

xlash pro eyelash serum
XLASH PRO EYELASH SERUM
Xlash Pro är samma formula som bästsäljaren Xlash fast i dubbel storlek. Ögonfransserumet är ett högkvalitativt serum som ger dig längre, tjockare och mer voluminösa ögonfransar inom 30 dagar. Den exklusiva och högteknologiska formulan har tagits fram baserat på avancerad vetenskap för att säkerställa vackra och välmående fransar.
TILL NORDICFEEL
xlash rejuvenating eye gel pad
XLASH
REJUVENATING EYE GEL PAD
Xlash Rejuvenating Eye Gel Pad är återfuktande och utjämnande ögonpads. De mjuka och gele-liknande padsen placeras under ögat och återfuktar huden under ögat rikligen vilket hjälper till att reducera mörka ringar och påsar under ögat
TILL NORDICFEEL

YouTube player

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!