Den svenska Björnstammens musiklåda i Musikhjälpen 2020

Var med och bidra till Musikhjälpen genom Den svenska Björnstammens tävling!

Du har chans att vinna en handgjord Musiklåda i trä, gjord exklusivt för att lyssna på Den svenska Björnstammens senaste album Iskanten och våran singel ”Upp”. Den finns kvar bara i detta exemplar så den är är verkligen en rariret.

Vinnaren får en Musiklåda och en träkloss för varje låt, Välj en låt, tryck ned motsvarande kloss i Musiklådan så startar musiken. Av elva tillverkade Musiklådor är det här den sista. Utav de finalister som slumpas fram kommer en vinnare utses genom tre kunskapsfrågor om Björnstammen.

Lådan presenterades i Musikhjälpen på fredag 18 december strax efter klockan 8 och blev omedelbart en succé.

Screenshots: svt.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!