Therese Lindgrens repliker i julkalender 2020

I det näst sista avsnittet av Mirakel som är 2020 års julkalender har Therese Lindgren flera repliker. Hennes rollkaraktär Greta var på väg till Stockholm för att se Marie Curie när tåget stoppades av Mira som ville undvika universums undergång. 

Det var viktigt att Greta och Ivar skulle träffas och Mira som var i Rakels kropp drog i handbromsen för att stanna tåget.

”Vad är det frågan om?” säger Greta irriterat till en medresenär och fortsätter ”Hur länge blir vi kvar här?”. ”Jag måste vara i Stockholm om några timmar. Finns det inte någon ansvarig här? Det är skamlöst! Tror man verkligen att tågtrafiken har någon framtid om man inte kan räkna med att komma fram i tid?” 

Men hon smälter när Ivar kommer fram och erbjuder henne en skjuts till Stockholm i sin automobil. ”Menar herrn Marie Curie? Det är dit jag är på väg också.” säger Greta till Ivar. 

Det finns en till youtuber med i årets julkalender. Den något korkade och osympatiske Ernst spelas av Joel Adolphson som är mest känd från Youtubegruppen IJustWantToBeCool.

Screenshots: svt.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!