Linnéa Lundström tycker till om Anjo

Anjo lockade folk att följa hans YouTubekanal genom att säga att om han fick 200 000 följare på kanalen, så skulle han publicera allt bevis han hade mot Linnéa Lundström och Christofer Berg. Han lovade även att publicera filmer som han hittils hade hållit på grund av ”hänsyn till de inblandade”.

Istället för att göra som han lovade så ”fick” en liten youtuber all material av Anjo för att publicera allt på sin kanal. Vad Anjo har att vinna på det är att han tror sig gå fri vid eventuell anmälan om förtal. Det är väl dessutom ingen som tror på riktigt att Anjo har släppt all eventuell material gratis till den andra youtubern?

De som började att följa Anjos kanal borde fundera om de verkligen ska följa honom eftersom han inte släppte materialet på sin kanal som lovat. Han lurade sina nya följare helt enkelt. Lite som när Pontus Rasmusson fick små barn att följa hans Youtubekanal genom att locka med en iPhone.

Nu har Linnéa skrivit vad hon tycker om medelåldersmän som klampar in i lägenheten och rotar i hennes saker. Tydligen stal en av dessa män hennes dagbok för att sedan skryta om det.

Anjos riktiga namn är Pontus Björnlund och det är mestadels om honom Linnéas Instagram story handlar om. Den andra medelåldersman är Joakim Lundell, Chrippas bror. Som också är medelålders; det är vad man får när man inte umgås med folk i sin egen åldersgrupp, 20+.

-”Jag har inte yttrat mig om Pontus innan, har inte ens nämnt hans namn på någon av mina medier. Han går in i Christofers lägenhet, filmar mig, & hela lägenheten & postar på internet. ALLA inblandade har tröttnat på detta dramat och vill sköta det privat men inte Pontus.

Men han ska tjäna pengar in i det sista för han vet att ingen kollar på hans content sen. Han är en farlig människa & en fara för alla runt sig. En mytoman som ljuger om precis allting.

Du sitter och berättar om att du varit självmordsbenägen & är deprimerad, men har drivit en häxjakt mot mig i snart 2 månader om något som du inte har och göra med ÖVERHUVUDTAGET. Vad vill du få ut av det? Att jag också ska må dåligt? Hahaha din clown

Du hänger ut familjer, du LJUGER om att det finns utredningar & att jag är misstänkt för brott. JAG ÄR INTE OCH HAR INTE VARIT UNDER UTREDNING ELLER MISSTÄNKT FÖR NÅGOT BROTT.

Du kallar mig för psyk, borderline, hora osv. En HEL medelåldersman går igenom ALLA mina saker i MITT hem, efter att en annan medelåldersman bytte lås så att jag behövde kontakta polis &kronfogden.

Rotar igenom alla MINA saker, kläder & snor min dagbok & sen SKRYTER du om det? Du har nu Pontus, i 2 månaders tid förtalat, LJUGIT om att jag slagit ett barn, du har vänt ”vänner” emot mig, rotat igenom mina saker, filmat mig i en lägenhet, ärekränkning, hot och mycket mer. Är du stolt?

Jag vill inte höra denna människans namn igen, han är en sjuk man med mindervärdeskomplex. 2 månader Pontus och du har fortfarande inte lyckats knäcka mig, jag står på mina egna ben oavsett vad du än försöker göra mot mig. Jag är inte svag, jag behöver inte förminska & ljuga om andra för att försöka må bättre själv, som dig. Visa alla inblandade RESPEKT nu och knip igen eller ta det med oss i det VERKLIGA livet. Jag är i Norrköping Anjo kom om du är man.”

Anjo åkte till Chrippas lägenhet för att visa Linnéa att han är en man och nedan kan resultatet av det besöket ses. Inte särskilt lyckat enligt mig i alla fall.

YouTube player

Screenshot: linnealundstroms/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *