Chrippa and Linnéa chose love

Christofer Berg has been released from custody and a wave of horror went through social media when it turned out that he has chosen to continue with Linnéa Lundström. She who was claimed to have been abused by Chrippa and who has been portrayed as a monster by gossip accounts in the media.

(Videon har nu gjorts privat av kontot Bröderna Berg och det är oklart vem av bröderna som har gjort det och varför. Eftersom beslut tas och beslut ångras i detta gäng så låter jag videolänken vara kvar. Kanske dyker videon upp igen, vem vet. Anjo och Julia reagerar på videon och deras video finns att se längre ner på denna sida.)

"I've been excluded from my family and friends have cut off contact. Only because I chose love," says Chrippa emotionally.

- "We did not runaway, as it's claimed. We chose to leave Sweden and will soon go back home again. Right now, I need to find the right path in my life and find myself."

Chrille har även plockat ner Instagraminlägget nu. Läs mer här om det.

Christopher Berg riktar skarp kritik mot kreatörer som har tjänat stora pengar på att sprida privata meddelanden som ex-flickvännen Julia ska ha har gett till dem utan att han på något sätt har kunnat försvara sig under sin tid inlåst i ett häkte. Situationen har enligt honom blåsts upp och förvrängts och han och Linnéa är nu Sveriges mest hatade par på grund av skriverierna. Varför han säger så kan du läsa mer om här.

This is how Joakim Lundell reacts to Chrille's decision. For those who have been living under a rock in recent years, Joakim Lundell and Christofer Berg are brothers.

Anjo, his ex-girlfriend and Chloe's mom Julia are going through the video on Anjo's live on Instagram and Youtube. "It's not romantic to leave your daughter for a psycho chick!" thinks Anjo.

Screenshots: BrödernaBerg/youtube, joakimlundell/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *