Nedis Smart LED-list med Wifi

DET HÄR INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Nedis Smart LED-list är en ljuslist som enkelt sätts upp där det blir som snyggast. 

Den här listen har använts av flera av de stora influencers. Vissa har den i sina kökslådor så att när lådan öppnas så lyser det där inne, andra har det i sina garderober. Och så används den även bakom en dekorationslist ovanför gardinerna eller bakom platt-TVn.

Nedis Smart LED-list med Wifi 5 m RGB LED-list som styrs med mobilen.

Finns hos Kjell & Company.

  • Styrs via app och Google Assistant
  • Kräver ingen hub
  • Ställbar färg och ljusstyrka

Dimbar RGB LED-list som ansluts till befintligt wifi och styrs via en app i mobilen (iOS och Android). Kan lysa i 16 miljoner olika färger samt varm- och kallvitt. Kan även kontrolleras utanför hemmet och har stöd för schemaläggningar. Monteras enkelt med dubbelhäftande tejp på listen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!