Demi Lovatos knarklangare talar ut

Bild: BBC

Demi Lovato tog som bekant en överdos och hamnade på sjukhus och befinner sig nu på rehab. TMZ har intervjuat Brandon Johnson som anses vara Demi Lovatos langare och även den som försåg Demi med narkotika före hennes överdos.

Han menar bestämt att de har tagit droger tillsammans många gånger och även hade ett sexuellt förhållande. TMZs uppgiftlämnare från Demis sida dementerar uppgifterna om ett sexuellt förhållande.

Han säger även att Demi visste om att “aftermarket pills” inte var riskfria. Enligt TMZ så Johnson fick regelbundet Fentanyltabletter från Mexico. TMZs uppgiftslämnare ser det som sannolikt att Demis överdos orsakades av Oxycodone och Fentanyl.

Bild: TMZ/LAPD

Brandon Johnson har blivit arresterad ett flertal gånger. I mars hittade polisen en gömma med vapen, droger och kontanter i hans hem. När polisen visiterade honom så hade på sig narkotika, ett fullladdat halvautomatisk handeldvapen och 10 000 dollar i fickan.

 

Stone Cold – en av låtarna som Laleh Pourkarim har varit med och skrivit.

Demi Lovatos långvarig on/off-pojkvän är Wilmer Valderrama. Han spelade Fez i That 70´s Show och spelar nu  Nick Torres i NCIS: Naval Criminal Investigative Service . Han har även medverkat i The Ranch i ett par avsnitt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *