Melanoma Monday

Visste du att skillnaden mellan SPF 30 och 50 är så marginell (1,3%) att den inte gör en märkbar skillnad i UVB-skydd? Ett vanligt missförstånd är att ju högre SPF, desto längre tid kan spenderas i solen. 

Philippa Parnevik drabbades av hudcancer och opererades på flera ställen för ett par år sedan. Detta visste Skinplans grundare om och när SunControl var i process tog hon kontakt med Philippa för att få hennes synpunkter. Sedan dess har Philippa varit med i den kreativa processen.

Philippa, som har examen i hållbart mode och även arbetar med det, har varit med och tagit fram flaskans utseende med den smarta UVB-mätaren. Man bara riktar flaskan mot solen och därefter visar indikatorn hur länge du kan vistas i solen.

“Solen är stark och oförlåtande. Hudvårdsbranschen måste få mer respekt för den. Jag kan stolt säga att SunControl är en game changer och jag är glad över att vara en del i projektet.” säger Philippa Parnevik

Sun Control från Skin Plan ger 98% skydd mot solens UVB-strålar. Den innehåller Vitamin E, betain, ectoin, sötmandelolja och karanjaolja. Läs mer på skinplan.se.

YouTube player

Screenshots: youtube/pennyparnevik

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!