Joakim Lundell och Chrippa umgås igen

Christofer Bergs relation med Linnéa Lundström och Linnéas relation till Christofers dotter Chloe har diskuterats länge och väl. Då Chrippa verkar vara en väldigt ung person i en vuxen mans kropp så har han tagit beslut som kanske inte är så genomtänkta alltid.

Efter mycket drama verkar Chrippa och Linnéa ha blivit ihop igen, vilket kostade Chrippa hans dotter Chloe. Eftersom det sägs att Linnéa ska ha slagit Chloe, får hon inte vara nära henne enligt Joakim Lundell som faktiskt gjorde en anmälan till socialen.

Joakim Lundell och Chrippa har setts åka i samma bil och det har återigen skapat diskussioner om vad som egentligen är sant i denna historia. Så många osanningar som har sagts så det är inte konstigt att folk reagerar.

Nu har Joakim Lundell skrivit i sin story på Instagram och förklarat sin syn på saken.

-”Tycker det är otroligt tragiskt att ens behöva förklara detta för er! Ja jag är med Chrille idag, för jag är utsedd till Chloes säkerhetsperson. Och det är socialen som utsett det. Så det är inte är en titel jag gett mig själv. Så jag är med när Chrille träffar Chloe på helgen då hon känner väl igen mig och har trygghet till mig och och är bekväm!

Så sluta spekulera, Chloe behöver lugn och ro runt sig, och inte cirkus. Nu framöver så agerar jag endast för Chloes bästa i alla lägen för trygghet. Och kommer inte ta ett ord om detta på sociala medier för det finns en säkerhetsplan för Chloe jag följer.”

Med tanke på att Chrippa bor i samma hyreshus som Joakim Lundell och hans familj så är det kanske inte så konstigt att de träffas. Blir annars väldigt stelt om de båda går ut med soporna och låtsas att inte se varandra. De är trotts allt bröder.

Joakim utvecklar vad han menar genom att skriva: -”Att jag är med vid umgänget mellan Chloe och Chrille beror inte på att han skulle vara farlig eller något annat. Det är en säkerhetsåtgärd som är jättebra från socialförvaltningen för att barns trygghet och välmående är prio.

Och det är inget som är något jobbigt för mig utan ÄLSKAR att få spendera tid med min guddotter som även också är min dotter Lunabelles bästa vän.. Och även jätteglad att jag kan vara en en bra och trygg vuxen för Chloe.

Så kan vi lämna detta nu så att detta får skötas internt utanför Internet. Säg gärna till alla som vill göra content av detta genom att smygfilma oss osv.”

Även SVT har blivit intresserade av detta drama men får kalla handen med hänvisning till att ”det finns ett lidande barn i mitten av allting”.

Screenshot: joakimlundell/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *