A Shop for Killers

Den sydkoreanska actionserien ”A Shop for Killers” finns hos Disney+ och handlar om den unga flickan Jians insikt om vad hennes farbror jobbade med egentligen. Klart sevärd serie!

Jag började att titta på serien väldigt sent på natten och det var rena skräcken att se hur den lilla flickan sprang ifrån en man som skulle mörda henne. Hon var inlagd på ett sjukhus och hon sprang ner till källaren på sjukhuset och rakt in i ett bårhus där hon gömde sig i ett av kylfacken. Det låg redan någon där (och nu antar jag, eftersom jag höll handen för ögonen och vågade inte att titta) och när hon lyfte på lakanet så sade hon: ”Mamma”. Hennes mamma hade blivit mördad utan att Jian visste om det. Och där låg hon.

YouTube player

Screenshot: Disney+

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *