Chrippa min sanning

Följetongen mellan Christofer Berg och Linnéa Lundström fortsätter och den som håller i taktpinnen är Anjo. Chrippa menar på i början av videon att ”Anjo är med för att videon inte ska bli vinklad.”

Dessa videofilmer skulle aldrig skapas om inte de inblandade skulle tjäna pengar på alla nya följare och visningar. Dessutom så skulle både Chrippa och Linnéa må bra av att dra ner på intagandet av olika substanser då ingen av de två fungerar som en sund vuxen människa i vardagen.

Enligt Chrippa blev dottern Chloe slagen av Linnéa då hon skulle slå Chrippa men han duckade undan. Barnet har redan bevittnat flera våldsamma bråk under sitt korta liv.

”Jag har aldrig slagit Linnéa” säger Chrippa. Han anser att hon har diagnosen borderline och att hon är manipulativ. Joakim Lundell ska ha skrivit att hon är farlig och måste ha hjälp. Ex-pojkvänner har kontaktats och de har enligt Anjo och Chrippa tyckt samstämmigt att det är något fel på Linnéa.

Videofilmen som Linnéa publicerade är hårt klippt och vinklad enligt Chrippa. Linnéa ska ha sagt något elakt och grovt som Chrippa har reagerat på och det är dessa reaktioner som finns i videon.

Chrippa är inte alls säker på att hon är gravid. De var på nattklubb i Barcelona och Linnéa drack och använde droger enligt Chrippa, trots att hon har gått ut med att hon är gravid och att hon ska till mödravården på måndag. Vem vet vad som är sant egentligen i detta fall. Kanske är hon gravid nu efter resan istället…

Det var Linnéa med hjälp av sin kompis i Sollentuna som kapade Chrippas alla sociala medier, tömde bilder och stängde Youtubekontot. Detta har den nu föredetta kompisen erkänt. Linnéa skickade även ett SMS till Joakim Lundell från Chrippas telefon och låtsades att vara honom.

I SMSet innan hade Chrippa skrivit till Joakim och berättat att det var slut mellan dem och att han skulle åka till Dubai. Sedan kom polisen efter att Linnéa hade ringt till dem enligt Chrippa och även SMSat till sin kompis att hon var rädd för Chrippa. Varpå även kompisen ringde polisen.

Chrippa säger i videon att han åkte till Barcelona med Linnéa för att han ville få tillgång till sin Youtubekanal. Han har nu fått recoverylösenordet till kanalen av henne.

Angående videon som nu har tagits bort så var det Linnéa som bestämde vad som skulle sägas i den. Tre gånger fick filmningen tas om enligt Chrippa innan Linnéa var nöjd. Efter det fick Chrippa tillgång till sitt Googlekonto. Det var också han som satte videon som privat. ”Jag skämdes ögona ur mig, men jag var tvungen att ljuga” säger han.

Han hävdar att han inte låg med Linnéa under resan. Han var också varse nu om vad som hade hänt med hans telefon så han sov med den och hade den med sig till badrummet. Joakim och han hade kodord när de chattade med varandra. Bokstaven S t ex betyder problem och det var bland annat så Joakim förstod att Chrippa behövde hjälp och då åkte han till flygplatsen och såg till att sätta Linnéa i en taxi till Skåne.

YouTube player

Screenshots:Bröderna Berg/youtube, Linnea Lundstrom/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *