Chrippa och Linnéa har gjort slut – Igen

ON & OFF-paret Linnéa Lundström och Christofer Berg har gått ut med att de har gjort slut. I var sina Instagraminlägg berättar de om sitt beslut.

Chrippa har enligt sitt inlägg saker som han måste prioritera och Linnéa berättar att paret vill olika saker i livet. Hon vill dessutom inte att det ska komma några frågor om honom eller orsaken till varför de har gjort slut.

Det har varit relativt lugnt i sociala medier runt paret då Anjo har slutat att publicera content om dessa två. Allt smaskigt innehåll som Anjo påstod sig att äga, gav han ju bort till en liten youtuber som har dragit ut på det hela och har hittils bara publicerat gammal skåpmat och haft högläsning ur Chrippas dagbok från häktningstiden.

Screenshots: Instagram/christoferberg, linnealundstroms

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *