Flyttlasset har gått för Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso har bytt ut sin lilla lägenhet mot en stor 3:a på 85 m2 i Vasastan i Stockholm. Till sin hjälp för att göra iordning lägenheten, precis som han vill han det, har Benjamin anlitat Studio Flygare.

Enligt bilderna och stories på Instagram, som både mamma Pernilla och syrran Bianca har publicerat, har nu flyttlasset gått till den fina lägenheten och den första invigningsfesten har hållits. Köket osar dock ett influencer-samarbete då bland andra Instagramkonton sannealexandra och 34kvadrat har liknande kök från Studio Flygare.

Även Zara Larsson kommer att ha ett likadant kök, vilket Benjamin tyckte var roligt.

Det är verkligen ett perfekt kök för matlagning och ett socialt umgänge.

Screenshots: Instagram/biancaingrosso,benjaminingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *