Chrippas Q&A

Christofer ”Chrippa” Berg svarar på frågor i sin nya YouTubevideo. Han kan dock inte ge några svar på varför den tjej i hans nära relation anmälde honom. Denna video har enligt ryktet spelats in medan Chrippa fortfarande var ihop med Linnéa och innan paret tog en resa till solen.

YouTube player

Det svåraste enligt Chrippa under häktningstiden var att på nyårsafton få reda på att tiden i häktet hade förlängts. ”På något sätt så lyckades jag att somna ändå vid 10 och missade tolvslaget” säger Chrippa och gråter.

Han kan inte svara på några frågor som rör utredningen. Men han berättar om hur fyra poliser stormade in i lägenheten och använde en elpistol. I anmälan stod det att att han höll en kvinna (Linnéa Lundström) som gisslan och att han höll på med doping så poliserna var extra varse om att Chrippa kunde vara farlig.

Joakim Lundell beskriver på Instagram att han åkte till flygplatsen för att möta upp Linnéa och Chrippa. Han lyckades att sära på paret och få dem att göra slut. Chrippa plockades med i bilen till Norrköping och Linnéa sattes i en taxi till föräldrarna i Skåne.

Sedan dess har Chrippa tagit bort videon han gjorde tillsammans med Linnéa och Instagraminlägget där paret poserar utomlands är även det borttaget. Paret har slutat att följa varandra på Instagram och Linnéa har blockat Chrippa. Linnea har berättat sin version på Youtube om hur det har varit att vara ihop med Chrille.

Till Exonspoilerse säger Linnéa att Chrippa utnyttjade honom för att dra tillbaka anmälan.

Screenshot: Bröderna Berg/youtube, joakimlundell/instagram, linnealundstroms/instagram, exonspoilerse/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *