Amber Turd?

Historien mellan det ökända paret Amber Heard och Johnny Depp har fått ett pikant tillägg som alla skvallersiter frossar i nu.

Någon ändrade Amber Heards namn till Amber Turd på IMDb. Det ändrade namnet fick vara kvar tillräckligt länge för att Google skulle snappa up det och just nu finns Amber Turd kvar i sökresultatet. Hennes sida på IMDb ser dock korrekt ut nu.

Turd är engelska och på svenska blir det rakt av skit. Ambers berömda bajskorvar lämnades i Depps säng efter att paret hade bråkat. Depp gick iväg under bråket och när han senare skulle komma tillbaka fanns bajset smetad i hans säng. Amber hävdade att det var en av hundarna som var den skyldige men det verkar absolut ingen tro på.

YouTube player

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!