Molly Sandén sjunger i en ny Netflixfilm

Det är Molly Sandén som är Sigrits sångröst i filmen “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” som hade premiär på Netflix 1 juli. Det har varit känt ett tag att det är så och nu finns det även filmbevis på det både på Youtube och på Instagram. 

Vad som är mer oklart är varför Molly går under namnet My Marianne på Instagram när det i eftertexterna för filmen ändå står Molly Sandén. Det är inte första gången Molly Sandén anlitas som sångerska för streamat innehåll på Netflix. Hon sjöng även på svenska storsuccén “Störst av allt” och även filmades för serien men det slutade med att enbart sången kom med.

View this post on Instagram

Have you seen Eurovision yet? What did you think?

A post shared by MY MARIANNE 🧚 (@mymariannemusic) on

Jag har väl sett många filmer som har varit bättre än denna men filmens höjdpunkt är ändå partysången som de tävlande sjunger.

Alla screenshots: netflix/youtube

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *