theoz mello 2022

Theoz till Melodifestivalen 2022

Youtubern Theoz ska vara med i Melodifestivalen 2022. Alla deltagarna är inte klara ännu men han kommer att tävla bland annat mot Anders Bagge och Omar Rudberg. Theoz som är 16 år gammal var i skolan och fick sitta i lärarrummet när SVT intervjuade honom

Det känns kul och jag är jättetaggad. Jag är fruktansvärt nervös men det ska bli kul.

”Det känns kul och jag är jättetaggad. Jag är fruktansvärt nervös men det ska bli kul” säger Theoz i intervjun. Han var med i Melodifestivalen redan som 12-åring och då som shufflare till Samir och Viktors bidrag ”Shuffla”. Utöver att ha flera musikhittar och ett stort Youtubekonto så är Theoz även stor på Tiktok dvs det gamla Musically.

Alla screenshots: svt.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *