Jag kan spå dig för 100 spänn. Special price. Only for you my friend.

Det här Helena Lagerkvist och hon titulerar sig som en professionell healer och medium. Hon erbjuder spådomar och kontakt med andevärlden. Hon säger sig ha blivit upplärd av Madame Zelda.

Det här är Madame Zelda. Går man in på hennes sida och trycker på alltomtarot.com som får man fram denna bild

Trycker man på ”Go to homepage” så kommer man hit. Alltså tillbaka till Helena Lagerkvist !

I gänget finns även spådam Christelle och Henry Varela, astrolog.Båda utan bild och försvunna bara så där. Stängda Facebookkonton. Madame Zelda påstås vara död.

Så Helena är anmäld till Konsumentombudsmannen. Tack för tipset  signaturen ”Madame Zelda”.

Det här är omdömen om sierskan Elsa

 • Cia R20 februari 2016 04:12 För mig stämde då ingenting och trots att hon ”garanterar” återbetalning om man inte är nöjd så har hon inte betalat tillbaka mina pengar. Svarar inte alls på mina mail! Rent lurendrejeri!!!  
 • Unknown2 maj 2016 13:39 Jag och min kompis fick exakt samma spådom för ett år framåt…tråkigt, var finns det ärliga sierskor i sverige?? en smutsig bransch tyvärr, synd om dom som är seriösa.  
 • ursula29 augusti 2016 10:47 Tror nog att det är Elsa själv som lagt in den positiva kommentaren… Jag tror Madame Zelda och sierskan elsa är samma person och de är en bluff.. när de spått ett tag, hittar de på en ny profil, nu är det Spådamen Christelle och sierkan elsa är ”försvunnen” ett praktfullt lurendrejeri.. och sånt kan man ju polisanmäla!  
 •  
 • ursula30 september 2016 12:21 Ja och nu skriver spådamen Christelle på sin fb sida att ”bondmoran” ska ta över, ja herregud, jag skrattar ihjäl mig, när ska hon ge upp?
  Dessutom samarbetar hon med med astrologen Henry Varela, men det är väl säkert han som ligger bakom alltihopa? varför kan han inte bara använda sitt eget riktiga namn?

Fler bilder på Madame Zelda !

 

3 Comments

 1. Hallå!

  När dom hade bild på den där ”Henry Varela”, så var det en golfare från USA.
  Sedan har vi ”Christelle” som har bild härifrån: http://chezbonnefemme.com/about-wini/

  I övrigt så är det troligen en man som skickar Word-filer med spådomar bakom en hemlig mailserver, hade lite tråkigt en kväll för något år sedan och var ganska så trött på dessa personer så jag började kolla runt lite 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!