Gunilla Persson inte längre anklagad för grov stöld

Gunilla Persson fick som bekant med sig ett par solglasögon av märket Chanel när hon shoppade i ett köpcentrum i Florida. Hon hävdar att hon är oskyldig.

Från början kunde det i värsta fall röra sig om grov stöld med risk för fem år i fängelse och 5000 dollar i böter men nu kommer The Palm Beach Post med nya uppgifter som tidningen säger sig ha tagit del av.

Den eventuella stölden kommer att ses som en mindre förseelse (a first-degree misdemeanor) som kan ge upp till ett år i fängelse och 1000 dollar i böter. Expressen kan berätta att nästa samtal hålles i september då tidigare möten har inte lett till någon överenskommelse mellan parterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!