Sanna Nielsens tacktal i Kristallen 2018

Sanna Nielsen vann Årets kvinnliga programledare i Kristallen 2018. Hon var inte på plats på galan och telefonsamtalet med henne bröts under sändningen.

Jaaaaaaaaaa!!!!!! Åh jag hittar inte ord för hur lycklig, stolt, tacksam och rörd jag är över att ha fått detta fina pris i kväll. Årets kvinnliga programledare – TUSEN TACK för alla röster. Tyvärr bröts det när jag skulle säga mitt tack genom telefonen. Det är ju det som också kan vara tjusningen med direktsändning, men från djupet av mitt hjärta så säger jag än en gång ett stort tack. Även om jag så gärna hade velat vara på plats på galan i kväll så känns det oerhört fint att få fira med min älskade familj i Skåne ❤️#åretskvinnligaprogramledare #kristallen #lycklig #tack

Screenshot: SVT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!