Sabotage mot blöjföretag

Illvilliga människor finns det överallt och i alla länder. Köpare av Pampersblöjor har hittat vassa saker i sina barns blöjor både i Finland och i Storbritannien.

Läsarbild från Iltalehti

Mamman till den sju veckor gamla bebisen hittade en glasbit i blöjan vid blöjbytet innan blöjan sattes på bebisen. Glasbiten låg djupt inne i blöjan och hade, om bebisen hade haft blöjan på sig, hamnat vid naveln. Enligt mamman var blöjpaketet oöppnad när hon köpte det. Blöjan låg dock åt fel håll i paketet enligt henne. Iltalehti rapporterade om händelsen 3/10 2018.

Bild: Kayleigh Smith Facebook

Den brittiska mamman hittade en nål i blöjan efter att hon hade tagit av den. Barnet hade reagerat mot den nya blöjan och när mamman tog av den så såg hon rivmärken efter nålen på rumpan och på låren. Den här mamman kan inte svara på hur nålen kan ha hamnat i blöjan men har som den finska mamman blivit ombedd att skicka blöjpaketet och den aktuella blöjan till Pampers. Flera medier har rapporterat om just denna händelse men jag hittade artikeln i Expressen.

Pampers lämnar inga kommentarer innan undersökningen är klar. Skulle inte förvåna mig om båda blöjpaketen var tillverkade i samma fabrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!