Grov misshandel i Salem – Polisen vill ha tips

Expressen skriver om en misshandel i Salem 3 mil söder om Stockholm där två män grovt misshandlade en tredje man med varsin kofot.

Nu vänder sig polisen till allmänheten för att få tips.

OBS! Titta inte om du är känslig.

Övervakningsfilmen visar hur två män, beväpnade med var sin kofot, går till attack mot en tredje man. Offret slås till marken av en av gärningsmännen. Sen, när han ligger ner, börjar båda gärningsmännen att slå honom samtidigt. 

Offret tar oavbrutet emot slag, och i ljudupptagningen från kameran hörs han skrika:

– Aj, aj, aj!

Under misshandeln lyckas offret – en man i 30-årsåldern – ta tag i ett av vapnen och hålla sig fast. Samtidigt sparkar han med benen för att undvika slagen från den andra, fortfarande beväpnade, gärningsmannen.

Tillslut lyckas offret ta sig upp på fötter, fortfarande med ett grepp om ena kofoten. Sen försvinner gärningsmännen och offret ur bild.

Polisen: Personer vet vilka gärningsmännen är

Händelsen inträffade i Salem vid 06-tiden på morgonen den 6 november 2018. Men polisens utredning har kört fast – nu vädjar de till allmänheten om hjälp med att identifiera gärningsmännen.

– De här båda, i nuläget okända gärningsmännen, misshandlar målsägaren brutalt. De använder var sin kofot, säger Johan Silverland vid polisen i Södertälje.

– Vi har hållit förhör med nio vittnen och målsägaren, och de åtgärder vi har vidtagit har inte lett till att vi har kunnat identifiera gärningsmännen. Så det här är sista halmstrået vi har, att be allmänheten om hjälp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!