Angry Birds Friends i Windows 10

Var du en av dem som spelade Angry Birds i mobilen för några år sedan men av någon anledning har slutat att spela det spelet? Jag spelade mycket för några år sedan men  några telefonbyten senare så har jag inte någon av Angry Birds spel kvar.

Så när jag letade efter annat i Microsoft Store så hittade jag Angry Birds Friends i butiken. Det är gratis att ladda ner spelet och det är anpassad för datorskärmar! Vilken lycka. De senaste timmarna har gått åt att ta livet av grisar. Spelet släpptes i juli och ger mycket nöje.

Jag spelade in ett av mina spel. Egentligen för att testa skärminspelning  och då var det ju bra ha ett spel att filma. Opersonligt och bra.

Vill inte spelet ansluta sig mot Facebook? Tryck på tabtangenten för att komma vidare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!