Love is Blind 2 – Reunion

Love is Blind säsong 2 har väckt känslor bland tittarna och experimentets deltagare. I Reunion som visas idag på Netflix försöker Shake förklara hur han tänker. ”Love is blurry” ger han som förklaring.

Han hittade Deepti i programmet och första dagen var han väldigt intresserad av henne men sedan började han känna att hon kändes mer som ett syskon till honom. Han var väldigt osäker på om han skulle gifta sig eftersom han kände så. Han attraherades inte av Deepti helt enkelt.

Deepti i sin tur tog det avgörande beslutet för att inte bli dumpad och sade nej vid altaret. Därefter har hon och hennes släktingar skrivit väldigt hårda ord om Shake ett flertal gånger. I Reunion får han höra att han sökte till fel program eftersom det inte räckte för honom att komma bra överrens med en person som han aldrig hade sett innan.

Alla screenshots: youtube/netflix

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!