Bäst i test – 199 tester för hemmabruk

Boken Bäst i test – 199 tester för hemmabruk är en heltäckande guide för hur man skapar sin egen version av succéprogrammet. I boken serverar testledaren och författaren David Sundin hundratals kluriga och utmanande tester i programmets anda.

Testerna kan göras tillsammans i lag eller mot varandra som i tv-programmet men boken är även fylld med tester som man kan göra helt på egen hand – där man kan tävla mot andra som också försöker ta sig igenom boken. Dessutom finns färdigkomponerade menyer med de bästa testerna att använda på barnkalaset, after-worken, släktfesten, svensexan/möhippan eller i princip vilken sammankomst som helst.

Liva upp familjens långa bil- och tågresa eller vilken tråkig sammankomst som helst med helt nya tester som till exempel Hålla handen-gömme, SMS-pingis, Få en frukt att se ut som en annan frukt och Framtidspicknick.

Bäst i test – 199 tester för hemmabruk kommer ut  28 maj 2021 och du kan redan nu bevaka boksläppet så du inte blir utan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *