Jocke&Jonna AB anmäler P1 reportage till Granskningsnämnden

Jonna och Joakim Lundell har via sitt bolag Jocke & Jonna AB anmält till Granskningsnämnden ett reportage som sändes i Sveriges Radios P1. Jocke & Jonna AB anser att reportaget är vridet till Joz fördel.  Jocke & Jonna AB har även gjort en anmälan om grovt tjänstefel då de menar på att reportaget var beställt till Joz fördel. 

Jocke & Jonna AB har även gjort en JO-anmälan emot den åklagare som håller i Joz-fallet då de menar på att personen som är ansvarig utgivare för reportaget även är en vän med Joz advokat och att de även har arbetat med varandra. Och att det har läckt sekretessbelagt material från advokaten till den ansvarige utgivaren.

Cluee News har fått en kommentar av Joakim Lundell och han säger så här:

”Jag har blundat länge för detta och har hoppats att allt ska lägga sig. Men har nu fått nog och har kopplat in en handfull med advokater för att få ett värdigt och rättvist slut på detta.”

Joz har sedan tidigare anmält Joakim Lundell och Anjo för förtal.

Paret Lundell har under en tid samlat på sig bevis och har nu gjort ett tiotal motanmälningar mot Joz.  Polisen har av paret Lundell fått en Google Drivelänk med över 1000 bilder och videos som bevis mot Joz.

Cluee News har fått en kopia på anmälan av Joakim Lundell och alla screenshots nedan är från Cluee News Youtubevideo.

Source: clueenews/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!