I Wonder Why

Det här inlägget publicerade jag här på Asterixia.se för några månader sedan. Det är den särklass mest populära inlägget på min sida bland bots som skickar skräppost! Tusentals kommentarer som har fastnat i skräppostfiltret hänvisar till det här inlägget och gör samtidigt reklam för fotbollströjor, sexsidor, blåpiller osv. Vad kan det vara som är så intressant med just det här inlägget?

Aftonbladet rapporterar om Per som till sin förvåning fick i sin brevlåda ett brev adresserad till Vladimir Putin. Varför vill Per vara anonym? Varför tror Per att det är OK att öppna post adresserad till någon annan? Varför har Post Nord delat ut brevet till Per? Varför har brevet hamnat i inrikesposten fast det är märkt med Prioritaire? Varför bryr jag mig? Jag har bara frågor men inga svar. Aftonbladet, ni måste göra en fortsättning om detta. Jag dör av nyfikenhet annars!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *