Åsa Vesterlund kängar till Gunilla Persson

Kissnödiga Åsa Vesterlund gasade på och åkte fast för fortkörning. Efter en trevlig pratstund med polisen var kissnödigheten tydligen som bortblåst och hon kände enbart glädje över möjligheten av att äntligen kunna byta ut bilden i sitt körkort mot något mera tilltalande. Hon förlorade nämligen sitt körkort.

Böterna på 4000;-  drabbar enligt Åsa ingen fattig  och hon känner inte heller någon ångest över att ha förlorat körkortet i två månader. – ”Jag har ju inte åkt dit för snatteri, om man säger så” säger Åsa till Nöjesbladet med en tydlig känga mot Gunilla Persson.

Jag har då aldrig hört talas att någon  har dödats med ett par Chanel solglasögon men 254 personer dog i trafiken 2017 i Sverige.

Så att man måste nästan vara lite dum i huvudet om man som Åsa tycker att ett eventuellt snatteri av ett par solglasögon är värre än att köra vårdslöst 30 kilometer för fort och riskera livet för  oskyldiga människor.

Åsa Vesterlund Bild: Aftonbladet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!